Welkom op DomeinnaamPlaza.nl. Ik ben Dave Gerrits vader van een zorg intensieve zoon, met 24×7 zorg. Ik ben 7 dagen per week en 24 uur per dag zorgverlener voor mijn eigen zoon.

Maar ik ben ook nog eigen ondernemer

Naast deze zware zorgtaak ben ik ook eigen ondernemer en heb ik mijn eigen bedrijf. Hier ontwerp ik gepersonaliseerde naam cadeaus. Deze worden weer verkocht in mijn eigen webshop. Dit alles doe ik met een 3D printer.

Liefde en passie voor domeinnamen

Maar er is meer! DomeinnaamPlaza.nl. Ontstaan uit de liefde voor domeinnamen. Klinkt uiteraard een beetje raar ‘liefde’. Maar dat is het wel! Al jarenlang ben ik in het bezit van een handje vol domeinen. Eerst kocht ik ze met het plan om daar een project mee te starten. Maar dit komt er niet van, en daar heb ik de tijd ook niet voor. Dus ging ik mij nog meer concentreren op de domeinnamen zelf. Want zeg nou zelf… Er is zoveel mogelijk met domeinnamen, het is bijna een beetje onvoorspelbaar te noemen.

Beetje bij beetje groeit mijn portfolio verder uit met diverse domeinnamen in diverse niches. Ook heb ik al een heel bestand ontwikkeld met allemaal domeinnamen die op moment van toevoegen nog niet eens geregistreerd zijn!

Het is mijn creativiteit

Niet voor niks heeft mijn omgeving mijn al vele malen verteld dat ik enorm creatief ben! Domeinnamen bedenken die nog niet geregistreerd staan is voor mij heel simpel… Ik ga rustig zitten in alle rust. Pak mijn laptop erbij… En daar gaan we! Van het een komt het ander… En zo bouw ik mijn bestand op. Daarnaast ben ik ook nog een liefhebber van mooi en interessante domeinnamen in quarantaine! Met regelmaat registreer ik daar ook leuke en interessante domeinnamen uit.

Al overtuigd of ik iets voor u kan betekenen?

Bent u wellicht al overtuigd dat ik iets voor u zou kunnen betekenen? Lees dan rustig verder op mijn website. Want hoe werkt het? Wat is de werkwijze?