Ze zeggen wel eens de domeinnaam mogelijkheden zijn schaars… Al het moois is al geregistreerd… Ik kan u vertellen dat dat niet het geval is! Mogelijkheden zijn er genoeg. Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind!

Maar u heeft toch een domeinnaam in gedachten die op dit moment al geregistreerd staat. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn. Want het kan zo maar zijn dat de huidige houder hem best van de hand wilt doen…

Hiermee kan ik u helpen

Ik kan wat werk uit uw handen nemen! Door te bemiddelen voor u. Ik ga op onderzoek uit wie de huidige houder is van het domein. Vervolgens probeer ik in contact te komen met de houder. En zal deze houder vragen of het domein beschikbaar is voor overname. Zo ja dan zal ik de prijs navragen. Met de antwoorden kom ik vervolgens weer bij u terug.

Wat heb ik van u nodig?

Ik heb natuurlijk nog wel wat informatie van u nodig voordat ik voor u een poging kan gaan wagen! Ten eerste om welke domeinnaam gaat het? Wat is uw budget wat u uit wilt geven aan het domein? Wanneer ik deze informatie van u heb, kan ik voor u aan de slag.

Een belangrijke tip…

Als u een domein op het oog heeft welke al geregistreerd staat is dat niet direct een probleem… Staat er geen website op, is er een kans dat de huidige houder best het domein wilt verkopen. Staat er wel een website op, dan zijn uw kansen nihil. Houdt hier a.u.b. wel rekening mee.

Mag ik voor u bemiddelen?

Bent u overtuigd? Dan kunt u hieronder het formulier invullen, ik neem vervolgens spoedig contact met u op.